Philipson wine – biodynamiske vine

I Philipson Wine har vi altid levet og åndet for at levere den bedst tænkelige kvalitet til den bedst tænkelige pris. Vi har også altid følt et ansvar for at sikre vores kunder gode valgmuligheder på vin typer og stilarter inden for efterspurgte Lande/Regioner samt vintyper. Ikke sådan at vi skal “opfinde” en trend, men vi skal sikre os at være tilbydende når efterspørgselen er tilstede hos vores kunder. Og det har nu bragt os i stand til at tilbyde landets  omfattende og største vinprogram af biodynamisk vin.

Biodynamisk vinproduktion har fandtes i mange årtier, men tidligere var der blot skuldertræk og nærmest latterliggørelse af denne produktionsform. Igennem det sidste årti må vi dog “lykkeligvis” konstatere at denne produktionsform nu er accepteret og anerkendt på selv de fineste og fornemste restauranter verden over. Og der hersker globalt en accept af at Biodynamikken har taget en “plads” i vinverdenen, som udtryk for en produktionsform der respekterer jorden og biotopen på en måde hvor vi ikke længere bare “tager” noget fra jorden, men i høj grad sikrer der bliver “givet igen” på den helt naturlige og skånsomme måde.

Det er udenfor al tvivl at biodynamisk vin dermed er med til at sikre fremtidens landbrugsarealer en bedre og mere naturlig genopbyggende fremtid end blot nedbrydende og udmarvende. Når det er sagt er vi også sikre på at biodynamik kan smages i vinen, i de tilfælde hvor man har mulighed for sammenligne biodynamiske vine kontra konventionelt fremstillede sammenlignelige vine.

Og netop derfor har vi ønsket for flere år siden at være med til at optimere udvalget af biodynamiske vine. For vi tror også på, det er vin med en lang fremtid i. Så derfor vil du nu, og i fremtiden kunne finde masser og mere af biodynamik hos os, og vores kunder. Her hos Frank’s kan du ikke vælge det fra, her kan du være sikker på kun at vælge imellem biodynamiske vine.

Tilføj kommentar

Biodynamisk, Vin