Foodtag

Foodtag og fødevaresporbarhed er det ikke bare noget med teknik? – Det er det også; men det er først og fremmest en fantastisk app til sin smartphone, hvor man i løbet af ganske få tryk kan få mere at vide om de mennesker der producerer det du får at spise.

Især varer fra de små lokale fødevareproducenter er ofte produceret med en ekstra bid af kærlighed og engagement. Den fortælling kan være svær at få frem til dig som gæst. Her kan Foodtag hjælpe med at vise historien. En QR kode på varen – eller menukortet- kan skannes med en smartphone og sekunder efter kan du for eksempel hilse på den frugtavler der har dyrket netop det æble som er blevet til den fantastiske saft du gerne vil bestille. Saft er ikke bare saft og når frugtavleren blander saft fra forskellige æbler, så gør hun eller han det netop for at du skal få dig en super god smagsoplevelse. Det kan hun fortælle med Foodtag, fordi det netop forbinder dig og frugtavlen – kun 2 klik med din telefon.

Foodtag findes på en række produkter i dagligvarehandlen, som f.eks. fra Thise Mejeri, Himmerlandskød og Halkær Ådal Økologisk. Flere er på vej.

Tilføj kommentar

Mad, Råvarer